Megpuhítja a rágós húst A rágós húsdarabok el fognak olvadni a szánkban, ha fekete teába áztatjuk. Helyezzünk 4 evőkanál tealevelet egy fazék meleg (nem forró) vízbe, majd hagyjuk 5 percig állni. Szűrjük le, keverjünk bele fél csésze barna cukrot. Ízesítsünk be 1,5 kg húst sóval, borssal, hagymával és fokhagyma granulátummal, majd helyezzük egy sütőtálba. Öntsük […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.