„… üzemelő domain nevük van, ahol az érdeklődők elérhetnék őket, üzemelő tárhely van, ahol bőségesen minden adat elfér, nem üzemelő, elavult honlapjuk helyett építünk ingyenesen, bármilyen ellenszolgáltatás nélkül, egy kor követelményeinek megfelelő, gyors, interaktív, hatékony oldalt.” Nem fogják elhinni; kapott választ! És azt sem hiszik el, hogy mit: …Nagyon köszönöm kedves felajánlását a honlap megújítására. Tekintettel arra, hogy a Vérellátó Szolgálat elég szigorú szervezeti egység, nem járultak hozzá ahhoz, hogy ezt a segítséget elfogadjam,… Megáll az ember esze!!! Kik ülnek ott, abban a kicseszett Vérellátó Szolgálatnál? Bürokraták, állatkirályok, barmok, asztalukat-seggüket féltő bürokraták? Hogyan mernek így dönteni - még, ha közvetve is - emberéletekről?

Forrás: sakraft.hu
Feltöltő: FYGureout
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hoppare
Olyan országban élünk, ahol 2.000.000.000 Ft-ért lehet weboldalt készíteni, és ezzel nincs semmi probléma, viszont ingyen nem kell. Ki érti ezt?
nanena
Ha az ingyenből lenyúlják a felét, az nem nagy üzlet nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.