Ausztrál antropológusok megdöbbentő felfedezést tettek: él Ausztráliában egy család, akiknek több tucatnyi gyermeke egy egész falut népesített be: mindannyian négykézláb közlekednek...

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Jó a cikk időzítése - két nap múlva nálunk a fél ország... :)
sokanvagyunk
@durbincs: Nálunk a Szilveszter nevű csávókra kenik - de lehet, hogy a mindenkori "első emberek" éjféli szövegére indulnak be. :)
qxy
Volt egy pár nép csoport amit meg találtak, vagy fel fedeztek. Volt is amit el akartak mondani ezekről az emberekről. De sajnos itt is van egy olyan csoport aki cenzúrázza hogy mit tudhatnak az emberek.Van olyan nép csoport aki a rezonanciát tovább fejlesztették és a mai tudomány szerint hihetetlen dolgokat tudnak ezzel elérni. Van egy másik nép csoport akik olyan bolygókról tudnak ami nem is látszik a földről. Ja, hogy van távcsövük esetleg? Nincs mert még a szemüveget sem ismerik Épp ezért , ami a mai tudományos szakemberek szerint nincs rá magyarázat, vagy lehetetlen, Ezek az emberek minden nap használják. Vagyis tök gáz lenne ha a sok ember könyvet ír pld a gravitáció lehetséges módjairól és van egy csoport aki nem olvasta ezeket a szak irodalmakat és tonnás köveket emelnek síppal dobbal nádi hegedűvel, ez kissé mag alázná az okos emberek eddigi tevékenységét.Jobb ezeket a dolgokat el dugni , el hallgatni . Sokkal könnyebb mint ha a sok okos ember bebizonyítaná hogy az eddigi tudományos munkája szart sem ér. Ez olyan mint a sok rádió teleszkóp .Kurva sok van és fűrkészi az eget hogy ecccer csak vissza jön a rádió jel. Mennyit is fecceltek bele? és mi van akkor ha nem ez az egy módja van a kapcsolat felvételnek?Van ennél ecccerübb is csak annyira eccerű hogy " bakker. erre nem is gondoltunk"Ezek a dolgok mind olyanok hogy ami a hírekben és a tudomány meg állapít közli a néppel akkor az is van. Mint amikor találtak óriás csont vázakat. mindenki meg lepődött volt aki el hitte volt aki nem.De mi van akkor ha nem s óriások, hanem mi vagyunk az elcsökült törpék? csak erre a tudós társaság nem is mer gondolni. Mert nekik diplomájuk van ésazóóórijásnak nem van sincsen se.
valaki123
Idemásolnám, amit ehhez a hírhez írtam egy másik oldalra.

Nem ausztrál faluról van szó, hanem török faluról. Attól, hogy ausztrál forrásból jutott ide a híre, a falu török, ahogy azt a videóban is hallhatjuk, igaz, angolul. Nem is értem, hogyan gondolják a magyar újságírók, amikor megnézik a videót és látják a minaretet meg a fejkendős asszonyokat élénk színű, gyakran virágmintás ruhákban, hogy ez Ausztráliában lehet. Még az arcuk is teljesen europid, csak néha látszik rajta az agykárosodás. Kik néznének így ki Ausztráliában? Az őslakosok biztos, hogy nem. Ők teljesen mások. Az ottani fehér emberek meg már nyilván sokkal modernebbül élnek, nem mezítláb, fejkendőben vannak, meg nem is olyan kreol a bőrszínük a legtöbbször, mint ezeknek az embereknek. A minaret meg, ami az iszlám vallásúak által használt torony, szintén nem hinném, hogy jellemző Ausztráliában. Igaz, nem vagyok perfekt angolból, de értettem, hogy Törökországban van a falu.
Az meg, amit néhány antropológus mond, hogy félúton vannak az ember és a majom között... szerintem képtelenség. (Másik magyar cikk ezt is említi.) Nem is értem, hogy mondhatnak ilyet. Akkor nem lennének teljesen a modern emberre jellemző arcvonásaik, szőrösebbek lennének, de valószínűleg az öltözködésük sem lenne ilyen, ami mai szemmel nézve ugyan már nem modern, de néhány generációval régebben még nálunk sem tűnt volna nagyon különlegesnek. Nyilvánvaló, hogy betegség, amiről szó is esik a videóban, még ha nem is értek mindent belőle. De némelyikük arcán is látszik szerintem az agykárosodás, bár nem mindegyikükön vettem észre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.