Nem, most nem arra gondolunk, hogy főzés vagy grillezés közben iszogassunk meg egy üveg sört, bár a kettő igazából nem zárja ki egymást. Adjuk bátran az ételekhez (is): kellemesen kesernyés, füstös, mély és gazdag ízt fog kölcsönözni főztünknek. Főzhetünk, párolhatunk sörben, sülés közben locsolgathatjuk a bőrös húsokat vele, mártásokhoz, pácokhoz alkalmazhatjuk. Sőt a buborékok extrán […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.