Új jobboldali szövetség jön létre, a Patrióták Európáért. 

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára posztolt friss videóban osztotta meg követőivel, hogy új jobboldali szövetség jön létre, a Patrióták Európáért. 

Orbán Viktor fontos bejelentést tett egy friss videóban: "Ez elfogadhatatlan."

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

"Az európai politikát meg kell változtatni. Ezt mi régóta mondjuk, de ez kevésbé fontos, mint az, hogy az európai választáson ezt mondták az európai emberek. Európában változás kell! A 27 országból 20-ban olyan pártok nyertek, amelyek a változást ígérték meg a polgároknak. A brüsszeli elit ellenáll ennek a döntésnek. Nem fogadják el Brüsszelben az európai emberek döntését. Nem akarnak változást, status qu0-t akarnak fenntartani. Ez elfogadhatatlan." – mondja a magyar miniszterelnök a videóban, amelyet itt lehet megtekinteni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Lelki szemeimmel már látom ahogy jövő héten is elfoglalja az uniót. A kávézóban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Összeállt a rongyosgárda, hogy elfoglalja Brüsszelt. Ám Orbán ismét elpttük jár, hiszen ő gondolatban már a kampányban elfoglalta.
verőce21
A 27 országból 20-ban olyan pártok nyertek, amelyek a változást ígérték meg a polgároknak. De Brüsszelben nem fogadják el az európai emberek döntését...! Ezért "Brüsszelnek" kell megváltozni...! :)
csak úgy....
@Ezaizeaze
"Amikor valaki sehova nem kell, megpróbál találni az adott közegben hozzá hasonlóan patvonal mellett álló, súlytalan társakat és duzzogva, mint az ovisok, létrehoznak egy saját kis mókus örsöt, amit aztán valami elképesztően nagy dolognak állítanak be." :)
www.youtube.com/watch?v=sGaWwlvUHAA
libellle
A két szélso fugura az EU-s pénzek rabloja de ugy igazán nagy dimenzioban. Mind a kettöt láncrakötve kellene valahol valami nagyon napsütötte téren kiállitani etlen szomjan. A napsugár majd elvégezné a dolgát.
libellle
@verőce21: vedd be a gyogyszered!! Na nehogy már 7 % -kos Europai választási nyeresegget elérö kis nazipártok vezessek Europát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.