Az ebtartás nagy felelősség. Fanatikus kutyatartók sokszor a szeretetükkel teszik depresszióssá házi kedvencüket, mások meg kidobják az utcára őket mint egy elhasznált cipőt.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batortenyeren
@Evikati: hát sajna ez így van. azt mondjuk nem értem, hogy ilyen szemétláda embereknek minek kutya. hiszen, ha jól tudom a kutya az ember legjobb barátja.
latorkuvasz
egyszer hallottam, amikor agyonlőttek egy kutyát egy erdőben, lehet, hogy vadászbaleset volt esetleg, de én azt a fajta vonyítást még sosem hallottam, és elfelejteni se fogom míg élek

keserűség és halál, de legfőképp: ÁRULÁS!
ugyeugye
ilyenek vagyunk mi civilizált emberek. :(
A legenda szerint amikor az angyalok belátták, h már semmit nem tehetnek az emberekért és visszavonultak a Földről, a kutyákat hagyták itt nekünk maguk helyett kárpótlásul.

Nézzetek egy kutya vagy ló szemébe, az ember szinte várja, h mikor szólalnak meg.
Evikati
@latorkuvasz: Igen, igazad van ez árulás. Olyan, mintha elárulnád a legjobb barátodat. Én a szemüket nem felejtem el soha. Nem véletlenül mondják, hogy"hűséges kutyaszemek". Kifejezik a szeretetüket, a hűségüket, a fájdalmat. Szeretnék egyszer elbeszélgetni egy ilyen "kidobott" kutyussal!
Evikati
@ugyeugye: Egyszerre írtuk, pár perccel megelőztél. A nézésük az, mely szívbe markol.
Ezt az angyalos legendát nem hallottam még, de nagyon kedves:-)
Evikati
@batortenyeren: Én azt gondolom, hogy amíg egy kutya picike, olyan mint egy plüss játék, virgonc, addig valóban játéknak tekintik még a felnőttek is. Sokan azonban csalódnak, ha az eb felnőtt lesz és már nem olyan aranyos, a szőre nem puha, sokat eszik, bajok vannak vele.
A húsvéti nyusziknál hasonló a helyzet. Játéknak ajándékozzák a felnőttek gyermekeiknek, majd pár nap múlva kidobják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.