Kisfiuk, Medox szü­le­tése óta tel­je­sen meg­vál­to­zott Kul­csár Edina és Csuti élete. Azon­ban mind­ket­ten fon­tos­nak tart­ják, hogy meg­ma­rad­jon kö­zöt­tük a tűz és az in­ti­mi­tás. Ennek ér­de­ké­ben kü­lön­le­ges prak­ti­ká­kat is szí­ve­sen be­vet­nek.

Így szexelt terhesen Kulcsár Edina és férje – videó

Talán még egy hazai híresség sem vallott annyira őszintén és részletesen a szexuális életéről, mint ahogy azt Kulcsár Edina férje, Csuti tette a napokban.

A férfi S. Tóth Márta JelenLét nevű műsorában beszélt kendőzetlenül arról, hogyan élik meg az intimitást Edinával.

„Nyilván egy gyereknél nincs az, hogy hazamegyek és egymásnak esünk, hiszen a gyerek néz. Ráadásul Medoxnak akkora szeme van, mintha telihold lenne, ő mindent lát. De tök szexi szerepjáték, hogy amikor alszik, bemész a takaró alá, mert nem akarjuk, hogy a gyerek lássa, amit csinálunk. Ez nekem teljesen zánkai általános iskolai osztálykirándulás hangulatú, hogy a takaró alatt mókol a férfi. Ezt például nagyon szeretjük”

- mondta el a műsorban Csuti.

A házaspár szexuális életét egyáltalán nem változtatta meg a gyermekük megérkezése.

Szülés után nem tartották be az ilyenkor szükséges két hónap szexmentességet, négy héttel később máris egymásnak estek. Sőt, Csuti bevallása szerint a mai napig heti két-három alkalommal együtt vannak. A férfi arra is ügyelt, hogy Edina a várandóssága során is megkapja a testi törődést.

„Egy dolgot tartottam szem előtt, hogy a terhesség alatt ugyanolyan nőnek érezze magát, mint előtte. Ebben volt tudatosság, de morbid vagy nem, én kívántam őt nyolcvanöt kilósan is! Akkoriban jó brazilos lett! Én imádtam csapkodni, korábban fokhagyma popsija volt, aztán a terhesség alatt már nem, az inkább olyan fokhagyma volt, hogy három hónapig érezted volna, ha azt elfogyasztod. De jó volt paskolni és egy csomó olyan dolgot csináltunk, ami vicces!"

– mesélt mosolyogva Csuti a babavárás utolsó időszakáról.

Forrás: Ripost

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desir62
Én is szexeltem a terhes feleségemmel baszd meg, de ez miért publikus?
namihami
Néhány nagyobb csapás a segge helyett az agyát érhette annak a szegény asszonynak. És a jelek szerint ez a "" szexjáték"" kölcsönössé fajult.
Egyébiránt:: mi abban a "" törődés"", hogy egy házaspár a nő terhessége alatt is? A röhejes az lett volna, ha a terhesség megbizonyosodása után abbahagyta volna. Bár, egy ilyen barom esetén az asszony talán jobban örült volna.
simmering73
Köszönjük. Érdekfeszítő előadás volt. Különösen az a mókolós rész fogott meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.