Habár gyökérzöldségnek tűnhet első pillantásra, a karalábé valójában a föld felszínén nő, akár a káposztafélék. A brokkoli és a kelbimbó rokona, édeskés íze és ropogós állaga miatt sokan kedvelik nyersen fogyasztva is. Amikor megvásároljuk, próbáljunk olyan zöldségeket választani, amelyekről nem távolították el a leveleket, ezek ugyanis pár nap alatt elszáradnak, azaz állapotuk tanúskodik arról, hogy […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.