Egy brazil nő vádolja azzal Neymart, hogy megerőszakolta. A sztár tagadja a vádat.

Bajban a brazil szupersztár: nemi erőszakkal vádolják Neymart

Egy brazil nő nemi erőszakkal vádolja a brazil labdarúgót, Neymart. A nő azt állítja, Instagramon ismerkedtek meg, majd a focista csetváltások után Párizsba hívta, Neymar a Paris Saint-Germain labdarúgója.

Az utazást spanyol lapinformációk szerint Neymar egyik barátja intézte, a nőnek egy párizsi hotelben foglaltak szállást. Az ismeretlen nő a rendőrségnek azt mondta, május 15-én találkozott Neymarral a hotelszobában, aki

részegnek tűnt, majd agresszívvá vált és megerőszakolta őt.

A rendőrségi jegyzőkönyvek szerint a történtek után két nappal a nő hazautazott Párizsból, és csak Sao Paulóban tett feljelentés. Azért nem Franciaországban, mert megrázták a történtek. A nyomozás részeként lapinformációk szerint a nőt hamarosan orvosok vizsgálják meg.

Az eset után Neymar reagált: visszautasítja a vádakat, szerinte semmi sem igaz az elmondottakból. Ügyvédei megtették a szükséges lépéseket, mondta.

Apja és ügynöke úgy nyilatkozott, hogy

„ez nehéz pillanat. Ha nem tudjuk gyorsan bemutatni az igazságot, az lavinát indíthat el. Ha meg kell mutatnunk Neymar levelezését a nővel, akkor így fogunk tenni.”

Forrás: hvg.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.