Az orosz NTV forgatja a Csernobilról szóló filmet, a rendező szerint ez lesz a "korrekt" verzió, mert Oroszországot megszégyenítette az HBO sorozata.

Megsértődtek az oroszok Csernobil sorozatra – leforgatják a sajátjukat, amelyben a CIA a hibás mindenért

Alekszej Muradov rendező már meg is kezdte az orosz Csernobil-film forgatását Belarusz, vagyis Fehéroroszország területén, az NTV pedig bejelentette, hogy náluk megy majd adásba az alkotás.

Oroszországot állítólag meglepte és "felháborította" az HBO Csernobil című minisorozatának elsöprő világsikere, erre lesz válasz az ő verziójuk.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a legnagyobb internetes filmes adatbázison, az IMDB-n a nézők visszajelzései szerint a Csernobil lett minden idők legjobb (9,6 -tal az eddigi legmagasabb pontszámot elért) sorozata. Az IMDB-n bárki értékelheti a filmeket, sorozatokat, a számok a laikus közönség, valamint a kritikusok véleményét egyaránt tükrözik.

Hogy a Csernobil az év sorozatának ígérkezik, és ezt az elképesztő hatást hogyan éri el a hiteles történetvezetéssel, a korhű atmoszférateremtéssel,a kiváló színészválasztással, és a megrázó személyes drámák ábrázolásával, arról mi is beszámoltunk.

Arra azonban, hogy a sorozat ilyen rövid idő alatt minden idők legmagasabbra értékelt, legjobb tévés produkciójává lép elő, valószínűleg senki sem számított.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ezt azért 1986. április 25-e, után rövid időn belül megtehették volna. VOLNA.
papa.49
@advocat: Ehelyett tömény hazudozásba kezdtek, ha a svédek nem teszik közzé, hogy mi történt még napokig itthon se tudtunk volna semmiről !!!
Arról már nem is beszélve, hogy az mszmp. kb. se tett semmit a máj. elsejei felvonyítás ellen, aljas módon mert akkor már Kádárék tudták mi történt !!!
Én akkor mikor a vihar ideért a Bajcsy kórház sebészetén feküdtem vakbél operáció után, arra emlékszem az ég elsötétedett, vihar lett, és olyan mocskos, homok szerű anyag hullott az égből !!!
Otthon a házunkról lesodort vagy 30,40 cserepet a vihar, de a környéken minden háztető megsérült, és érdekes módon keleti irányból jött a szélvihar !!!Akiket a szabadban ért a csapadék azok kiütésesek lettek, amik később elmúltak !!!
Minden esetre nem az akkori szovjetek, vagy a mai oroszok fejlett igazmondását példázta ez az eset !!!
SystemError
Most mondjam, hogy ez annyira fideszes...:) Volt kitől tanulniuk..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.