A nyár egyik kedvenc édessége a habkönnyű Pavlova torta. Egy gond van vele: sok más ételhez hasonlóan csak tojásfehérje kell hozzá, így óhatatlanul megmarad jó sok tojássárgájánk. Fagyasztani nem igazán tanácsos, hűtőbe téve is ajánlott pár csepp vízzel összekeverni, hogy megakadályozzuk a kiszáradását. Nekünk viszont van egy jobb ötletünk – sőt rögtön 7 –, hogy […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.