Hazánk első szupermodellje bebizonyítaná a korosztályának: nem csak a fiatalság értékes.

Pataki Ágnest 67 évesen ismét modellként fotózzák

Ott van Jane Fonda, mint remek ellenpélda, és az sem véletlen, hogy a L’Oreal Helen Mirrent használja reklám­arcnak

nyilatkozta a Borsnak Pataki Ágnes, az egykor volt híres magyar modell, amikor arról kérdezték, hogy sok olyan hollywoodi sztár van, aki nem tudja elfogadni az öregedést. Majd a 67 és producer hozzátette:

Innen jöhetett az ötlet, hogy engem is most, 67 évesen keresett meg egy kozmetikai cég. Nagyon úgy tűnik, hogy van ebben valami sorsszerűség. Nem csak a fiatalság lehet érték, és pontosan ezért is vállaltam el a felkérést, szeretném inspirálni a korosztályomat. Persze nem hiszem, hogy ugyanolyan maradtam, mint régen, de hátha még mindig érdekes vagyok. Ősszel indulunk on­line és a tévében is a reklámokkal, augusztus végén lesz egy forgatás, és készülnek rólam fotók. Kicsit izgulok, milyen lesz a fogadtatása, hiszen itthon még szokatlan, hogy idősebbeket is használjanak kozmetikai reklámarcként. De nagyon várom.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idppp
Vetekszik ifjúkori önmagával! Még most is remek formában van. Gratulálok!
Nem az érdemeit akarom kisebbíteni, de neki soha nem kellett mosogatni, takarítani, a szövögép mellett 3 műszakban dolgozni, pénze, mint a pelyva, mindent megengedhetett magának. Nem lehet összahasonlítani egy munkában megtört, minden falatért megküzdő, többgyermekes 67 éves magyar asszonnyal, a magyar nők többségével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.