Nemcsak 5 látnivaló van Athénban, de talán ezek a leghíresebbek. Ha az összeset végig szeretnénk járni, ahhoz nem lenne elég 1 hónap sem. Ezeket viszont mindenképpen meg kell néznünk, ha a görög fővárosban járunk.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacifant
@Evikati: azt hallottam, hogy elég drága, bár az európai fővárosok általában drágák
Evikati
@kacifant: nem mostanában jártunk ott. Megfizethető volt, azóta változott a világ:-) (gazdaság). Érdekességnek leírom neked, hogy vonattal utaztunk,(hálókocsival) a kisfiam is velünk tartott. A görög határnál nagyon sokat várakoztunk, nem tudtuk mire vélni. Férjem megtudakolta, hogy a határőrök 3 férfit találtak a vasúti kocsik mennyezetében "befalazva." Az egyik már kiszáradt és nagyon rossz állapotban volt. Ezért késtünk 4 órát. Összesen 36 órát töltöttünk a vonaton. Ezt nem ismételném meg!:-))
nanena
@Evikati:
Nálunk meg a görög határon beszálltak a fülkénkbe görögök. Hiába mondtuk, hogy nekünk van oda helyjegyünk. Ez a kalauzt sem hatotta meg. Más mentalitás.
Evikati
@nanena: Igen, a mentalitásuk egészen más, főleg az idősebbeknek.Mi kellemes élményekkel tértünk haza, szerettem őket.
kacifant
@Evikati: Mi busszal jártunk Görögországba (akkor még megvolt a Jorgos travel), 24-25 órás út volt, elég fárasztó, nem biztos, hogy újból végigcsinálnám

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.