Éppen egy éve, hogy a rádiós és a szép tévés kapcsolata véget ért.

Bochkor Gábor beavat a titokba: ilyen most a viszonya Várkonyi Andreával

Tavaly októberben megdöbbentek a rajongók, amikor Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea bejelentette: szétválnak útjaik, kapcsolatuknak immár vége. Derült égből érkezett a rossz hír, hiszen korábban igazi álompárnak tűntek. Bár a szerelem véget ért, a viszony mindvégig tisztességes maradt köztük, már csak azért is, mert közös lányuk, Nóri sínylette volna meg a legjobban, ha ez máshogyan történik.

Bochkor Gábornak jót tett, hogy a nyáron együtt lehetett Nórival, sőt jópár napot együtt is tölthettek Amerikában, amiről hazajövetelük után a Borsnak mesélt

- Kirepültünk Nóri keresztapjáékhoz Houstonba, onnan együtt Orlandóba, és öt napon át az Universal Studiosban ámultunk és bámultunk – mondta akkor.

Most a Hot magazin írta meg, hogy a rádiós közben a Várkonyi Andreával való kapcsolatát is letisztázta magában.

- Se nem jó, se nem vészesen rossz. Ha egy szóval kellene leírnom, úgy jellemezném: korrekt. De azt gondolom, a gyerek érdekében ez is így. Rengeteg dolgot beszélünk meg Nóri kapcsán, és ilyenkor abszolút közös platformra helyezkedünk, de ennél nem több a viszony – mondta Bochkor, aki azt sem titkolta: készen áll egy új kapcsolatra.

Forrás: Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ezek betegek...mi a fasz közünk van két pénzéhes majomhoz? Persze ez a bocskor is olyan, hogy mindenhová bepofátlankodik...no a körülötte ülő válogatott kérdezők pedig isszák a szavait..jó pénzért persze...a nézettség meg az egekben, jönnek a hírdetők, dől a pénz...és bocskort le sem lehet vakarni..

Most a legújabb hasonszőrű Tusup, aki idepofátlankodik előadást tartani...a másik a Demcsák- Barath féle bagázs...és mindig akad valami, ami hozza a nézettséget...ha már végképp baj van, akkor győzike...
maci0427
Soha nem csíptem ezeket a bohócokat még akkor sem amikor borossal voltak együtt ! Most meg az atv. csatornán vigyorognak erőltetve a humort.
sokanvagyunk
Most hogy elolvastam ezt a cikket, remélem senkiben nem merült fel az, hogy "viszonyom" lenne bármelyikükkel is.
jesz
Ha pénzt remél, vagy ingyen furulyát, esetleg nem kell fizetni a gyerktartást, akkor összeáll egy fotóra...a másik, aki pszihómókusnak vallja mgát, az meg azt hiszi, most jó meki...javaslom térdeléskor megnézni rúzsos-e a lompos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.