A tél egyik alapélelmiszere a karfiol: egészséges és sokoldalú zöldség, érdemes legalább hetente egyszer főzni belőle valami finomat. Tele van hasznos tápanyagokkal és olyan összetevőkkel, amelyek számos betegség kialakulásának kockázatát csökkenthetik, ilyen például a szívbetegség, illetve többféle rákos megbetegedés. Ráadásul a karfiol igencsak fogyókúrabarát, a legtöbb étrendbe és diétába könnyedén beilleszthető. Sok-sok létfontosságú tápanyagot tartalmaz […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás