Csaknem három éve kapott agyvérzést Lerch István, s sokáig az is kétséges volt, életben marad-e.

Három év után kijöhet a kórházból az agyvérzést szenvedett Lerch István

Néhány hónapja azonban sokat javult az állapota, párja, Enikő csodával határosnak tartja azt a módszert, amelynek köszönhetően az Erkel Ferenc-díjas zenész újra talpra állt és képes járni.

István két életmentő és egy koponyakorrekciós műtéten esett át. Hónapokig az is kétséges volt, hogy életben marad-e, és sokáig csak bénultan feküdt, szondával etették. A Budakeszi Rehabilitációs Intézetben kitűnő szakemberek stabil szintre hozták, de felkészítettek arra, hogy talán sohasem lesz képes önálló életet élni 

- emlékszik vissza a rettenetes időszakra Enikő, aki rendületlenül kereste az új lehetőségeket, ami tovább fejlesztheti férje állapotát.

Így talált rá egy gyógytornászra, aki különleges módszert alkalmaz Londonban és már Magyarországon is.

Nyolc kilót hízott izomra, majd néhány hete megtette az első lépést is

– újságolt büszkén az asszony.

Még kell neki egy bot és némi segítség, főleg a biztonságérzete miatt kísérjük, mert sokszor a végkimerülésig jár. Az első lépéstől vasakarattal és koncentrációval küzd. A folyosó végén álló hibiszkusz volt a cél, öt kórterem előtt elhaladva jutottunk el a virágig.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kollányi Péter

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hal Istennek, hogy ez megtortenhetett! Sokat szenvedett, rengeteget dolgozik rajta, de kijon - es ez a lenyeg! Ha valaki, akkor O nem erdemelte meg ezt a sorstol...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.