„Az elhízás nem az ünnepek alatt, hanem pont ellenkezőleg: a szilveszter és a karácsony közti hónapokban következik be” – állítja Kaszás Klaudia, a Mixit müzli táplálkozási tanácsadója. Amikor beköszönt a karácsonyi eszem-iszom időszaka, nehéz ellenállni a nagyi bejglijének vagy a töltött káposztának. Szakértőnk segítségével olyan hasznos tanácsokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek a nagy falatozások utáni […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Érdekes,hogy én évek óta szakértő segítsége nélkül sem szedek fel egyetlen kilót sem.Szerintem van pár millió Magyar honfitársam akik szintén nem híznak el a két ünnep közti dinóm-dánomban.Szakértő nülküli javaslatom.Gondolkozzanak úgy,mint haq nyugdíjasok,vagy minimál bérből élők lennének.A pénzt amit a zabálásra költenének,vigyék le az aluljárókba és műanyago dobozokban osszák szét ha esetleg már megfőzték. Aki még a gáz és a villany számlán is spórol és nem főz tíz fogásos ebédet,az meg vegyen valamelyik éjjel nappaliban parizert,konzervet,aránylag csak meleg helyen tárolandó készételt és adja oda annak,akire viszont ráférne pár kiló.Sajnos megfigyeltem,hogy főleg a Magyar elit szokása,hogy inkább kihányja,ha túlzabálja magát,de nem ad belőle senkinek. Szép lassú öngyilkosság,miközben a honfitársaink nem saját akaratukból,de szintén a halál felé gyalogolnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.