Kóstolt már káposztába töltött harcsát? Az idei ünnep újragondolt kedvence lehet ez a két megszokott karácsonyi ételt egyesítő, ízletes fogás, amire a Michelin-kalauz által ajánlott ZONA étterem séfje hívta fel a figyelmünket. Kovács Levente egy olyan ínycsiklandó receptet osztott meg velünk, aminek elkészítése otthon sem ördöngösség, mégis megkoronázhatja az ünnepi vacsoramenüt. „A ZONA étteremben a […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.