A népi internet legjava, a Blog.hu válogatása a legnépszerűbb blogokból. Ó, Apolló és Múzsák, ti adjatok erőt gyenge lantom hangjának, hogy hódoljon az Világ az magyarok diadalának! Kezdődik januárban a győzelmek kora, midőn Szájer és Deutsch képviselők bejelentik, hogy a Fidesz kilép az Európai Néppártból, mert az tele van buzeránsokkal és drogosokkal, amely összeegyeztethetetlen a magyarok keresztény értékeivel. Ferenc pápa értesülvén a hírről, elrendeli, hogy a bejelentés időpontjára emlékezve - tíz óra huszonkét perckor - az egész világon mindig harangozzanak a magyarok dicsőségére.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
és akkor még szóba sem került Őfenesége menybe-menetele, s hogy az ENSZ a május 311.-ét általános ünnepnappá nyilvánította!!
RonaGyuri
Tompika nagyon belehomorított

na jó a kérdés sem volt piskóta

Ártunk és qurmányunk „nagyjai” szerint az EPP nem rúghatja ki őket, mert ők fognak kilépni, ha úgy tartja kedvük. Talán humornak szánták, de kiderült, hogy csak a Fidesz lép ki! Jól kapaszkodj meg Wazze a KDNP tag marad! =))
Nos kedves olvasó, ha azt hiszed, hogy erre még nem leget rálicitálni, hát nagyon tévedsz; Tompikának még ez is sikerült.
„A Hír Tv esti műsorában Velkovics Vilmos műsorvezető rákérdezett Deutsch Tamásnál, hogy nem okoz-e nézeteltérés a Fidesz és a KDNP között, ha a KDNP az Európai Néppártban marad, miközben a Fidesz távozik onnian”!!
Nos Tompika olyat szólt, hogy csak na, persze ha belegondolunk csak hozta a formáját. S végül kibökte, hogy szerinte: „furának tartja, hogy miközben a Néppárt tagpártjai csak a Fidesz kizárását kezdeményezték, a KDNP-ről érdekes módon valahogy megfeledkeztek: «Innen is látszik, hogy a formállogika legalapvetőbb szabályai nem befolyásolják az ő gondolkodásikat»”!!! =))
RonaGyuri
@Shikari: szaros román tróger otthon matyarkodj, majd jól beverik a pofádat! =)) S rinyálhattok, hogy báncsák a matyarokat!!! =))
kereső
Ez már tényleg a tücsök-és bogár kategória. A fidess kilép az EPP-ből, amennyiben az nem tér vissza az európai keresztényi gyökerekhez. Ugyanakkor a kdnp marad az EPP tagja- megtagadva a "valódi kereszténységet", amelyet a fidess hirdet/és gyakorol. Itthon meg koalicióban kormányoznak. Teljes meghasonulás- tudtahasadásos állapot. Pont mint orbánnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.