Modern étrendünk kimondottan gazdag állati nyersanyagforrásokban, de az olyan feldolgozott, egyszerű szénhidrátoknak is „bérelt helyük” van tányérjainkon, mint a kenyérfélék, péksütemények vagy éppen tészták. Ugyanakkor a gyümölcsök, zöldségek, olajos magvak rendszeres fogyasztása rendkívül alacsony. Ezek a táplálkozási szokások túl magas kalóriaértékű étrendhez vezetnek, miközben a szervezet minőségileg éhezik, hiszen az egészséget biztosító legfontosabb anyagok hiányoznak, […]
Forrás:
Napidoktor
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás