Ha ránézünk a dobozra, első blikkre hagyományos (színezett) száraztésztának tűnnek a Bonduelle Légumio termékcsalád új tésztái, valójában azonban nem klasszikus liszt az alapanyaguk, hanem hüvelyesekből és zöldségekből készülnek. Nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert vagy színezéket, és természetesen glutén-, tojás- és laktózmentesek. Háromféle formában kaphatók: csicseriborsó és kukorica fusilli formában, penne vöröslencséből és sárgarépából és cukkinis-zöldborsós rigatoni. […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás