Konkoly Ágnes az Instagram-oldalán jelentette be, férje és ő a jövőben külön utakon folytatják.

Hét év után elválnak útjai Konkoly Áginak és férjének, Józsi Györgynek. A Miss Universe Hungary 2012 győztese Instagram-oldalán jelentette be a szomorú hírt.

A Ferencváros egykori középpályása és a modell öt évvel ezelőtt házasodtak össze, második gyermekük 2018 végén született meg.

„A gyerekek elaludtak. Itt ülünk a kanapén, most lenne időnk egymással foglalkozni. Beszélgethetnénk, oda tudnék bújni hozzá, meg tudnánk nézni egy filmet vagy tervezgethetnénk a jövőnket.. de nem megy. Csak a könnyeim jönnek, mert szeretném mindegyiket, de egyik sem megy. Sírok. Valami nem oké. A könnyeivel küszködik, mert Ő is érzi. Érezzük egy ideje, de azt hittük elmúlik, enyhül vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba.

A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni” – írja Ágnes a közösségi oldalán.

Címlapkép. Instagram/agikonkoly

(24.hu, Instagram)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Nyílik már a rozmaring, a KONKOLY, szarkaláb,
Mire vársz még, ó, mondd, kis virág?
Miért nincsen melletted senki évek óta már?
Kire vársz még, ó, mondd, kis virág, ó,
kis virág, kis virág?"
Koncz Zsuzsa - Kis Virág
youtu.be/zzjk3fciQKk
dodóka
Egyhosszú hétvégére befogadnám ! Megérne egy kis ajtócsapkodást...
jesz
-"elmúlt valami, aminek ahiányával képtelenek vagyunk élni"- hát kiskezitcsókolom ezt úgy híjják hogy libidó...ha az nincs, akkor harangoztak...
namihami
Elválnak? Külön mennek? Nahát, ilyet se hallottunk még! Mostantól már ilyen is lesz a világtörténelemben. Ezzel biztos bekerülnek a kalendárium lapjaira.
Vajon naponta hány oldalt lehetne hasonló válási hírekkel teleírni?
gazdag dezső
Kit is érdekel ilyenkor amikor ilyen borzasztó járvány van !!??A fenébe is az ilyenekkel .Most ő is ugyanannyi mint akárki más ! Mindenki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.