A román Antena1 televízó hírműsora szerezte meg azt a biztonsági kamera által rögzített felvételt, mely a román kézilabdázó utolsó perceit rögzíti a Patrióta lokálban. A kamera rögzítette azokat is, akik az összetűzésben majd késelésben tevékenyen részt ve(he)ttek. És látható az is, ahogyan Cozma véresen kitámolyog a mulatóhelyről.

Feltöltő: idetektiv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zsolti
az MTV-ben a nyomozás vezetője azt állította, hogy kint szúrták meg. itt meg a románok által kikockázott felvételen látszik, hogy már véresen támolyog fel a lépcsőn. képben vannak azért a mi rendőreink is...
idetektiv
Hát ebben az ügyben (is) szekérnyi variációt és áltényt láthattunk-olvashattunk... Fel fogja majd valaki ezt dolgozni? Jó lenne.
Hoppare
Azért király, hogy a román sajtóból kell megtudni az igazságot...
nyirtass
Jól láttam, hogy a mosdókba mentek a barátnőjével kézenfogva?, /kifelé jövetbe pedig már csak Cozma jött ki megszúrva/
Amikor mentek "feszűltségre utaló" nyom Cozmáéknál nem látszott, sőt...
A folyosón álló "tömeg" vissza felé "menekülése" arra utal, hogy tőrbe csalták Cozmát, és mire kifelé jönne a helységből az ott álló /kíváncsiskodó?, társtettesek?/ emberek menekülnek a helyszínről visszafelé.
idetektiv
@Hoppare: A román média egy része rendkívül profi - persze, ez néző-olvasó, illetve pénzfüggő.
nanena
A rendőrség most is azt mondja, hogy csak a 3 cigány vett részt a 'konfliktusban'. A videon az látszik, hogy az egész bandának megvolt a szerepe a tőrbecsalásban. Tegnap a Klubrádiót hallgattam, Orosz József. Undorító volt a szerecsenmosdatás.
ugyeugye
Sose tudjuk meg a teljes igazságot. :(
zolcsi53
Agyilkos tetves cigányokat felkell kötni nagyon bátrak gyilkolunk aztán lelépünk tipikus cigány mentalitás meg 30-can támadni egyedül bevannak sz-va szemét mocskos gyilkosok!
ugyeugye
@zolcsi53: a gyilkosokat gyorsan el kell fogni, elítélni és kellő súllyal megbüntetni - ugye ezt akartad írni?
idetektiv
Nem tudok igazat adni: a legárjább árja is azonnal lelép gyilkosság után - szerintem...
idetektiv
Anélkül, hogy saját magam veregetném vállon, hátha a következő gyorslogikai levezetéssel elkerülhető a fölösleges billentyűkínzás.

Szóval, ha mindent bűnt roma követ is el, mégsem állthatjuk, hogy minden roma bűnöző, mert a romák száma nagyobb, mint a bűnesetek száma. Akkor sem állíthatjuk, hogy minden roma bűnöző, ha a bűnök száma nagyobb, mint a romáké, hiszen akkor ki követi el azokat a bűnöket, melyekre már nem jut roma? Egy kis logika vagy halmazelmélet, kinek ahogy tetszik..., elnézést a vájtfülűektől.
idetektiv
Upsz, egy logikai kötőszó kimaradt, azaz: Akkor sem állíthatjuk, hogy CSAK a romák bűnözők, ha a bűnök száma nagyobb, mint a romáké, hiszen akkor ki követi el azokat a bűnöket, melyekre már nem jut roma?
ugyeugye
@idetektiv: Nem kellett volna ennyit törnöd a fejed!
Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Ez ilyen egyszerű. :)
nyirtass
@ugyeugye:
Rossz a logikád. "A bűnök száma nagyobb mint a romáké", de azt nem irja, hogy a romák létszámának hányszorosa, mert akkor a bűnök számát el lehetne osztani a lakosság számával, így megkapjuk, hogy egy lakosra hány büncselekmény jut. Természetesen ez sem azt jelenti, hogy mindegyik elköveti a saját részét, hanem az a nagyon kevés aki kimarad belőle az ő részét valamelyik másik követi el. Lényeg, hogy kapunk egy "általános képet" róluk.
nanena
@nyirtass: Rossz helyre címezted, idetektív írt erről. Statisztikákból meg elegem van. Általában azt mondják, a számok a tényeket tükrözik. Nálunk csak arra valók, hogy takarják a hazugságot.
ugyeugye
@nyirtass: nem kell ezt agyonbonyolítani. A képlet egyszerű: a gyilkos az gyilkos, mindegy, milyen a bőrszíne!
idetektiv
@ugyeugye: Az a bajom, hogy a rovarról nekem a lótetű jut eszembe. Kedves rovar, de nem szeretem, ezért kerülöm a szót is, a lótetűt is... De azért nem volt akkora kínlódás ez ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.