A román Antena1 televízó hírműsora szerezte meg azt a biztonsági kamera által rögzített felvételt, mely a román kézilabdázó utolsó perceit rögzíti a Patrióta lokálban. A kamera rögzítette azokat is, akik az összetűzésben majd késelésben tevékenyen részt ve(he)ttek. És látható az is, ahogyan Cozma véresen kitámolyog a mulatóhelyről.

Feltöltő: idetektiv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
@ugyeugye:
Rossz a logikád. "A bűnök száma nagyobb mint a romáké", de azt nem irja, hogy a romák létszámának hányszorosa, mert akkor a bűnök számát el lehetne osztani a lakosság számával, így megkapjuk, hogy egy lakosra hány büncselekmény jut. Természetesen ez sem azt jelenti, hogy mindegyik elköveti a saját részét, hanem az a nagyon kevés aki kimarad belőle az ő részét valamelyik másik követi el. Lényeg, hogy kapunk egy "általános képet" róluk.
nanena
@nyirtass: Rossz helyre címezted, idetektív írt erről. Statisztikákból meg elegem van. Általában azt mondják, a számok a tényeket tükrözik. Nálunk csak arra valók, hogy takarják a hazugságot.
ugyeugye
@nyirtass: nem kell ezt agyonbonyolítani. A képlet egyszerű: a gyilkos az gyilkos, mindegy, milyen a bőrszíne!
idetektiv
@ugyeugye: Az a bajom, hogy a rovarról nekem a lótetű jut eszembe. Kedves rovar, de nem szeretem, ezért kerülöm a szót is, a lótetűt is... De azért nem volt akkora kínlódás ez ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.