A torma az ünnepi főtt sonka, tojás és kalács mellett húsvéti asztal elengedhetetlen tartozéka. Van, aki a csípősre esküszik, mások a csemege változatot részesítik előnyben, és léteznek ízesített verziók is.  A torma a mustármaggal, a káposztával és a brokkolival rokon növény, dél-európai vagy közel-keleti eredetű. Évezredek óta ismeri és használja az emberiség. Érdekesség, hogy bár […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.