Minden eddiginél nagyobb szabású mentőövet dob a Petőfi Irodalmi Ügynökség, az emberminisztérium Kulturális Államtitkársága és az A38 azoknak az előadóknak, akik koronavírus-járvány miatti intézkedések nyomán elvesztették a megélhetési forrásukat – írta meg a Koncertblog.hu.

A lap hozzáteszi, a rendelkezésre álló 50 millió forintot, ami egyébként akár még nőhet is, a Petőfi Irodalmi Ügynökség biztosítja.

Olyan, max 5 fős előadó-művészeti produkciók jelentkezését várják, akiknek az attrakciója mindenféle vizuális turbó, meg díszlet nélkül érdekes és értékes és izgalmas annyira, hogy 50 percen át lekösse a közönség figyelmét.

A teljes cikket és a felhívás részleteit a Koncertblog.hu oldalon olvashatja el.

Forrás: Koncertblog.hu 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ronin2
"Olyan, max 5 fős előadó-művészeti produkciók jelentkezését várják, akiknek az attrakciója mindenféle vizuális turbó, meg díszlet nélkül érdekes és értékes és izgalmas annyira, hogy 50 percen át lekösse a közönség figyelmét."

Azé' csak úgy érdeklődésképpen,mire is gondolt az,aki ezt kiagyalta?
50 percig kánonban énekelni,vagy "erőművészkedni",felolvasóestet tartani,vagy mi a rosseb?
Zenés kíséret sem lehet?
Ezek a hülye, "azértsemfizetünksenkinek" határozatok előre vetítik a "kaszára-kapára" árnyékát.
Eladott Ország
@Mirabilis: Az a probléma, hogy innen nézve nemhogy a fény nem látszik, de lassan az alagút sem, mert a nemzeti vejkó tervezte a világítást, hogy vakuljon a paraszt! Ez unortodox alagút. Kevéssé nemzetthykeresztény helyeken kútnak hívják,
csak a fidesz szellemi sötétsége világít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.