Trombózis miatt került kórházba a Szomszédok Etusa.

A Bors cikke szerint trombózis lépett fel a lábában Csűrös Karolának, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, hogy a vérrögöt feloldják. Már jobban van, egyelőre még a Semmelweis Klinikán kezelik, a napokban mehet haza, ahol menye és férjének unokái fogják ápolni.

Életveszélyes állapotban volt Csűrös Karola

A 80. születésnapját ünneplő Csűrös Karola színművész a fővárosi Madách Színházban tartott köszöntésen 2016. november 8-án.

Fotó, címlapi kép: MTI/Illyés Tibor

Való igaz, jelenleg is a Semmelweis Klinikám fekszem, korábban Honvédból szállítottak ide. Valószínűleg a korábbi térdproblémáimból adódó kevés mozgás miatt alakulhatott ki a vérrög. Szerencsére jobbak a leleteim, a napokban haza is mehetek, ha minden igaz

- mesélte el a lapnak a színésznő, akinek már korábban is voltak térd- és csontproblémái. A Madách Színházban az utolsó szerepét bokaszalag-szakadás miatt volt kénytelen visszaadni, és férjének Horváth Ádám rendezőnek tavalyi temetésén is többen támogatták a sírhoz a színésznőt, mert nem tudott állni. Tavaly ősszel pedig a térdét törte el – emlékeztet a lap.

Rettenetes ez a járvány, már itt is ürítik ki a kórházakat, csak a nagyon súlyos esetek maradnak bent. Igyekeznek ránk figyelni, hiszen mindannyian félünk ettől a vírustól. A rokonaim és a barátaim se látogathatnak most meg, mindent le kellett tenniük a portán, az egyetlen kapcsolatom a külvilággal az a telefonom maradt

- mesélte a lapnak a koronavírus-járvány miatti félelmeket a Szomszédok Etusa.

A színésznő azt is megemlítette, hogy menye és férje unokái fognak segíteni az ápolásban, bevásárolnak neki és könyveket is visznek majd, a barátai pedig telefonon fogják vele tartani a kapcsolatot.

(Bors)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Nekem is volt trombózisom, megoldották úgy, hogy nem kellett a lábam levágni.
Életveszélyes állapotban naponta ezrek szenvednek, nem csak a művésznő.
Lind
Töltse le itt a film nagy példányát
Láthatja ezt a teljes filmet a következő oldalon: fmovies21.org

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.