IGAZÁN AMBIVALENS ÉRZÉSEIM VANNAK! =)) Meg is köszönte Platónéknak az elmúlt egy hónapot. A kolumbiai énekesnő Twitteren jelentette be, hogy az elmúlt négy hét során az amerikai University of Pennsylvania online képzésén vett részt, és el is végezte az antik filozófia alapjaiba bevezető előadást.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na igazán ambivalens érzéseket váltott ki a hír belőlem

Shakira: „I just graduated from my 4 week Ancient Philosophy course with the University of Pennsylvania”

Igen a kolumbiai énekesnő számolt be róla, hogy az elmúlt hetekben – ha már otthon kellett maradnia – „amerikai University of Pennsylvania online képzésén vett részt, és el is végezte az antik filozófia alapjaiba bevezető kurzust. ”
Nos túllépve az első „gyorstalpaló” meghökkenésen alapvetően pozitívnak látom a dolgot, még akkor is, ha szerintem 4 hét még arra is kevés, hogy problémakört tisztázzuk. Azonban a félműveltség veszélye ellenére inkább pozitívumnak tűnik.
Eddig jutottam a gondolkodásban, mikor belém hasított a felismerés!
Mint ismert – legalább is azt beszélik – a derék Mandoki mester egy a müncheni AZ-nak adott interjúban azt találta mondani, hogy: „Orbán ist ein gebildeter Mensch, ein Akademiker, mit dem man über Schopenhauer und Kant diskutieren kann”!
Ami mit mondjak bennem is, nem kis meghökkenést okozott, s elképzeltem; brrrrrrrrrrrrrrr!
Most azonban megvilágosodtam. Őfenesége titokban „kiművelte” magát. S ezt csak erősíti a tény, hogy a lánykája – Tudod wazze a szardobálós – LinkedIn profiljában csak úgy hemzsegtek az ilyen 1-2 hetes tanfolyamokra való szakmai hivatkozások! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.