A magyar nyári fesztiválok egyelőre kivárnak, mert még kormány szinten sincs elképzelés arról, hogy mi lesz a nagy nyári rendezvényekkel.

A Bánkitó Fesztivál viszont nem reménykedett tovább és elsőként lépte meg, hogy nem rendezik meg a júliusi fesztivált a látogatók biztonsága érdekében.

Közleményükben azt írják:

Sok forgatókönyvet jártunk körül az utóbbi másfél hónapban – végigvettük a lehetőségeinket, egyeztettünk hazai szakemberekkel, figyeltük a környező országokban érvényben lévő intézkedéseket, tendenciákat, mindvégig szem előtt tartva, hogy nem fogunk fesztivált szervezni olyan körülmények között, ahol nem garantálható a látogatóink biztonsága.

A fesztivál rendezői azt írják, hogy bizakodva tekintenek a jövőbe, de elsősorban a jegyek visszaváltásának mértékén fog múlni, hogy 2021-ben megrendezik-e a fesztivált a tó körül. Ezért arra kérik azokat, akik már korábban megvásárolták a jegyüket az idei Bánkitóra, hogy ha tehetik, akkor ne váltsák vissza, ezzel is támogatva őket, ugyanis most minden szponzorációs és bevételi forrástól elestek.

(444.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.