A csirkemellfilét megtisztítjuk, bedörzsöljük gyros fűszerkeverékkel (ha a keverék nem tartalmaz sót, a csirkét először besózzuk). Egy serpenyőben felhevítjük az olajat. Erős lángon, 1-1 perc alatt kérget sütünk a hús mindkét oldalára, majd közepes lángon, vastagságtól függően oldalanként 7-9 perc alatt teljesen átsütjük a húst. Papírtörlőre szedjük, hagyjuk teljesen kihűlni. A kihűlt húst felszeleteljük. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.