Noha tavaly 1,3 milliárdos bevétellel szárnyalt a Nobu, Vajna Tímea üzletét is rosszul érintette az éttermek bezárása.

Blikk: Vajna Tímea havi tízmilliót bukik a luxuséttermének fenntartásával

A koronavírus-járvány miatt március óta tartó kényszerpihenő még a belváros egyik legpatinásabb helyét is nehéz helyzetbe hozta, hiába lendítette fel a forgalmat korábban az özvegy.

A Blikk úgy tudja, az üzletasszonynak havi közel 10 millió forintos veszteséget jelentett a hely működtetése. Nem véletlen a tetemes összeg, hiszen az üzlethelyiség bérleti díja is igen magas a patinás hotelben, ráadásul a profi konyhai csapat bérét is állni kell.

Hiába léptek életbe a korlátozások, a tulajdonosok úgy döntöttek, a veszteség ellenére házhoz szállítással is üzemeltetik az éttermet. Így alkalmazottaik egy része is megtarthatta munkáját. Az enyhítések után a japán étterem a napokban újranyitott, de hosszú út áll előtte, hogy a forgalom visszaálljon a régire, hiszen az emberek többsége még félve megy közösségbe, étterembe.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Marjai János

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...csóri kis [email protected]ó útszéli ringyó !!! Vissza kell menni a buszmegállóba
és várni a paraszt traktorost, akit leszívhatsz 3000.-ért !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
A járvány mindenkit sújt, különböző mértékben.
volvós
...csóri kis [email protected]ó útszéli ringyó !!! Vissza kell menni a buszmegállóba
és várni a paraszt traktorost, akit leszívhatsz 3000.-ért !!!
Gyütt Mönt
@volvós: ilyen tájékozott vagy árkérdésekben? Gyanús, nagyon gyanús :)))
namihami
És most már a Télapó se viszi oda a fideszes haverokat állami bankettekre (számlázás mint eddig) vagy a kaszinók se pótolják a családi kassza kiesését. Szegény asszony, kénytelen lesz elmenni dolgozni. A nagyobb üzletláncok éppen árufeltöltőket keresnek.
Zsopiale
Hát sajnos ez ilyen. A drágalátos pézsmapocok bácsi, hazaáruló csaló tolvaj sugar daddy szakmányban kapta a milliárdokat a bűntársaitól a szarbángeci maffiában... Elit vezető maffia tagságot nem lehet megörökölni, főleg nem egy agy nélkül vegetáló sarki kurva ex feleségecskének, így hát elapadtak a források... Azt az éttermet ami a Bp egyik szégyene volt, egyáltalán nem kell fenntartani, egy fillért sem kellene rá költsön, mert így is folyik el szépen az örökölt vagyon... USA-ban Turmp, aki védi a magafajtákat, hamarosan megy a levesbe és a hatóságok szépen rá fognak jönni, hogy ez a riherongy egy mocskos bűnsegéd, bűnrészes, bűnpártoló picsa.. és kibasszák onnan, mint macskát szarni, ahogy a sugardaddy-t is... a számláit meg zárolni fogják, csak halkan súgom... Mondtam én 1-2 év és újra marad a sarki strihhelés, de már csak akciósan, mondjuk egy órára 10 ezret még talán megad érte pár vén balfasz, még pár évig... XD
verőce21
Hosszú lesz a visszakapaszkodás a régi pénzügyi pörgésre mindenkinek.
A kisember szinte minden megtakarítását elveszítette a járvány alatt, a középosztály lavírozik, a vállalkozások pereskednek.
A lakás-, vagy ingatlanvásárlásban lévőket a bankok lehetetlenítik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.