A jól megszokott heti receptválogatásunkba ezúttal könnyű, nyárias fogások kerültek. És mi a közös bennük? Hát persze, hogy a hal!  Paradicsomszószban párolt halfilé  Szezonban konzerv hámozott paradicsom helyett választhatunk friss, húsos paradicsomot is ehhez a recepthez.  Füstölt lazacba tekert spárga  Használjuk ki, amíg kapható spárga!  Halpogácsa édesköményes salátával  Ezt a halpogácsát nem lehet nem szeretni! […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.