A hét legfurcsább interjúja az Azonnali.hu-n látott napvilágot. A portál két munkatársa, Bakó Bea és Hutter Marianna kereste meg a volt budapesti főpolgármestert. Beszélgetésük nyúlt, mint a rétestészta, és egyre ingerültebben fogalmaztak. A két újságíró azt firtatta például, hogy amikor még…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zöldike, ha ilyet is tudsz,

miért is nem ilyeneket irkodsz általában?

Azt hiszem nem kell mondanom Tanárúr-II nem a szívem csücske, s hasonló okokból, mint a Havas tanárúr sem volt. Ráadásul ő medianaplo.blog –ján direktben is fertőz.
Néha, néha előfordul egy két józan meglátás is az oktatásaiban, de azokat is elveszejti a kicsavart okoskodásaival.
Most azonban csoda történt. „Médianapló - Tarlóssal miért nem érdemes szóba állni?” című post-jában - tőle szokatlan módon - egy minden szempontból releváns, érdekes és korrekt cikket rittyentett.
Sőt még a szokásos erőltetett slussz-poénja is remekbe sikerült: „Szakmánkban van egy mondás, miszerint nincs unalmasabb a tegnapi újságnál. Most kiderült, hogy van: a tegnapi főpolgármester.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.