Mint arról korábban beszámoltunk, Molnár Anikó, korábbi valóságshow-hős rendbe tette Gesztesi Károly sírját, mire az özvegy kihívta a rendőrséget.

Itt a rendőrség állásfoglalása a Gesztesi Károly sírját rendbe tevő Molnár Anikó ügyében

Anikó ugyanis gondozatlannak látta a színész nyughelyét. 

A rendőrség már le is zárta a nyomozást, a Blikknek írt válaszuk szerint nem történt bűncselekmény.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint se bűncselekmény, se szabálysértés nem történt a budakalászi temetőben, ezért lezártuk a nyomozást

– nyilatkozta Betki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Molnár Anikó üdvözli a döntést, a lapnak ezt mondta:

Örülök a jó hírnek, mert már sikítok ettől az egész témától- Megírtam Gesztesi Márkónak, hogy én nem posztoltam semmit, nem is minősítettem a sír korábbi állapotát, de még nem válaszolt rá. Tudtam, hogy semmi rosszat nem követtem el, nincs miért szégyelljem magam. Ez egy ártatlan és jó szándékú dolog volt, aminek semmi köze sincs a lájkok gyűjtéséhez. Ha lájkvadász lennék, akkor ledobom a felsőmet, lefotózom a mellemet és megosztom a közösségi oldalon, ahogy a kezdő énekesnők körében most ez nagy divat

- tette hozzá Anikó.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
"Ha lájkvadász lennék, akkor ledobom a felsőmet, lefotózom a mellemet és megosztom a közösségi oldalon, ahogy a kezdő énekesnők körében most ez nagy divat"
Ez azért régen neki is nagy divat volt, csak akkor még fészbúk nem volt, meg lájk.
Most meg már inkább rombolna a rajongótáboron...
Mondjuk én lájkolnám a csöcseit, élőben is! :-D
namihami
Most kaptak tőlem egy vaskos lájkot a pintyérek.
Ők intelligenciából, az Anikó (pedig nincs nagy véleményem róla) emberségből jól vizsgázott. Ami nem mondható el se erről a ""feleségről"", se a gyerekeiről, akik nemcsak hagyták a sírt lerohadni, de a nej még hülye picsaként pattogott is. Inkább kussolna és örülne, hogy valaki az ő dolgát végezte el.
ittott
@namihami: egyetértek. a családnak megszólalt a lelkiismerete, és most hárítanak.annak bizonyos exnek a hírek szerint nem jár semmi. ezért aztán jár a szája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.