Az államtitkár nagyot mondott. A magyar honvédség haderőfejlesztését mutatta be Németh Szilárd az M1 csütörtök reggeli műsorában. A Honvédelmi minisztérium parlamenti államtitkára, hogy bizonyítsa a kormány döntésének helyességét, kijelentette: "Itt a koronavírus kapcsán azért azt megtapasztaltuk, hogy milyen jó, hogy megvettük azokat az A319-eseket, azokat a légi szállítójárműveket. Ezeket tudtuk használni a vírus elleni küzdelemben. Ha nincs, akkor mi lekésünk erről. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy a magyar gazda mennyire archetípusa a 2 millió Orbán birkának, azt nem tudom, de Sziszi az az orbáni politikusoknak! =))
RonaGyuri
Túl a japán-magyar közös határ ídeáján

Rezsi Sziszi a fityesznyik senkik archetípusa

Németh Szilárd, a Honvédelmi minisztérium parlamenti államtitkára volt a vendég az M1 csütörtök reggeli műsorában. A derék Rezsi Sziszi egyébként a Magyar Birkózó Szövetség elnöke és a Fidesz alelnöke.
A saját bejelentését „Rekordösszegű költségvetésből gazdálkodhat jövőre a Magyar Honvédség …az idén 616 milliárd forintból gazdálkodhat a honvédség, jövőre azonban 30 százalékkal több, 778 milliárd forint áll majd rendelkezésre.”
Túl azon, hogy megállapította, hogy „egészségügyi okai is vannak a migrációellenes politikának. Egyértelműen járványügyi kérdés is. Hiszen pont azokról a területekről érkeznének a migránsok, amik a legfertőzöttebbek”!!!
Még azt is összehozta, hogy „Itt a koronavírus kapcsán azért azt megtapasztaltuk, hogy milyen jó, hogy megvettük azokat az A319-eseket, azokat a légi szállítójárműveket. Ezeket tudtuk használni a vírus elleni küzdelemben. Ha nincs, akkor mi lekésünk erről”!!! =))
Egy kis magánozás, de jól kvadrál az m1 és Sziszi mentalitásával. A derék origo.hu a GYOSZ első emberéről készített propaganda lejárató cikket, mint baloldali vörösbáróról. Hogy Futó mitől is lenne balodali – okadatolás a Gyosz elnökeként tárgyalt a Gyurcsánnyal is -, de hagyjuk, de a vörösbárózás elemzése az igazi gyöngyszem. Már az sem piskóta, hogy a kádári éra kegyenceként emlegeti a kisiparos papa cukorkaüzemét. Ahol „már a nyolcvanas évek közepén többet lehetett keresni, mint a jól fizető ÉTI-ben”!!! =))
Egy érdekes mellékes a derék Mészáros-i mondathoz kapcsolódóan, a cikkben csak úgy említett gyermeke Gábor az a Futó Gábor, aki matematika és fizika területein rendre hozta hazánknak az aranyérmeket!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.