A keményítők nem csupán összetevőikben különböznek, hanem abban is, hogy milyen gyorsan sűrítik be az adott ételt, illetve milyen lesz a kapott állag és íz. A főzés során használt, általánosan ismert keményítők vagy gabonafélékből vagy gumós zöldségekből és gyökérzöldségekből származnak. Lássuk, melyek a fő különbségek, és melyiket mire használhatjuk.    Gabonakeményítők  A búzaliszt és a […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.