Elképesztő dolgokra derült fény.

Borzalmas: Johnny Depp drogot kínált saját tinédzser lányának

Durva dolgok derültek ki Johnny Deppről, akinek hamarosan véget ér a tárgyalás sorozata. Az 57 éves színész a tanúvallomása első napján elmondta, hogy már egészen fiatal korában elkezdett drogozni, ugyanis egyáltalán nem volt biztonságos és nyugodt az otthoni élete. Mint mondta, 11 éves létére az édesanyja gyakran megkérte őt, hogy hozzon neki nyugtatókat, amikor pedig azt látta, hogy ez nyugtató hatással van rá, ő is elkezdte szedni.

A bírósági dokumentumok szerint Amber Hearddal való házasságának nagy részében próbált leszokni az alkohol-és drogfogyasztásról, de ő nemhogy támogatta volna, inkább visszaesésre biztatta őt – írja a People cikke, amit a Bors szúrt ki.

Azonban Deppről az is kiderült, hogy az akkor tinédzser lányának, Lily-Rose Deppnek marihuánát adott. Mint mondta, inkább vele legyen az első drogos élménye, minthogy idegenek körében, ami nem biztonságos. Később Lily odament Depphez, hogy kipróbálná a marihuáná, majd a színész az exfeleségével, a lánya édesanyjával közös megegyezéssel belement a dologba.

Forrás: Blikk

Kép: IMDB

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.