Elképesztő dolgokra derült fény.

Borzalmas: Johnny Depp drogot kínált saját tinédzser lányának

Durva dolgok derültek ki Johnny Deppről, akinek hamarosan véget ér a tárgyalás sorozata. Az 57 éves színész a tanúvallomása első napján elmondta, hogy már egészen fiatal korában elkezdett drogozni, ugyanis egyáltalán nem volt biztonságos és nyugodt az otthoni élete. Mint mondta, 11 éves létére az édesanyja gyakran megkérte őt, hogy hozzon neki nyugtatókat, amikor pedig azt látta, hogy ez nyugtató hatással van rá, ő is elkezdte szedni.

A bírósági dokumentumok szerint Amber Hearddal való házasságának nagy részében próbált leszokni az alkohol-és drogfogyasztásról, de ő nemhogy támogatta volna, inkább visszaesésre biztatta őt – írja a People cikke, amit a Bors szúrt ki.

Azonban Deppről az is kiderült, hogy az akkor tinédzser lányának, Lily-Rose Deppnek marihuánát adott. Mint mondta, inkább vele legyen az első drogos élménye, minthogy idegenek körében, ami nem biztonságos. Később Lily odament Depphez, hogy kipróbálná a marihuáná, majd a színész az exfeleségével, a lánya édesanyjával közös megegyezéssel belement a dologba.

Forrás: Blikk

Kép: IMDB

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
A szupersztár világsztárok életének mélységeibe azért értelmetlen leásni, mert annyira felfoghatatlan és távoli az átlagember számára... annyira másik világ, hogy reménytelen hogy megértést kapjon és pláne toleranciát. Egy ilyen szupersztár, 2 másodperc alatt szippant fel annyit érő elit drogot, amiért egy halandó egyszeri ember egy éven át dolgozhat... és szinte mindenben ilyenek az arányok. Szinte bármit elérhet, nem csak drogot, hanem bármi luxust, nőket, bulit, kaját, piát, akármit... ha akar akkor még gyilkolhat is, ha megfizeti elintézik neki, hogy aberrált szadista gyilkos orgián vehessen részt... Olyan szorzó van a normál polgár, és a világ-szupersztár értékrendje közt, amit pontosan ki sem lehet számolni, de nem száz, meg ezer, hanem inkább százezer meg millió... Nekik semmi sem drága, semmi sem sok... bármit megvesz, bármit elér, bármit megtehet szinte... ha hibázik akkor is eltussolják neki, az ügyvéd hadsereg (melyet a seggét védő tulajdonosa, a kiadó riaszt)... Depp (csak úgy mint Pitt és sok egyéb ügyeletes szívtipró szupersztár) több szállodai szobát pozdorjává tört, sőt volt, amit fel is gyújtott élete során... semmi következménye nem volt; a kárt kifizette vagy ő maga, a saját extrém, általunk felfoghatatlan és elérhetetlen vagyonából, vagy a kiadója, akinek ennél még vagy ezerszer, százezerszer nagyobb vagyona van... Ezek az emberek, amíg igény van rájuk és elképzelhetetlen csillagászati bevételeket képesek hozni egy-egy produkcióval, hiszen VILÁGSZERTE MINDENKI MEGNÉZI, aki csak teheti, embermilliárdok fizetnek érte... addig BÁRMIT MEGTEHET, mindent eltussolnak, elnéznek, elintéznek neki, bármi is a perverziója... akkor van baj, mint mos is Depp-nél, hogy ha kiöregszik, már nem szívtipró, már árnyéka önmagának és valakivel komoly perbe kerül... de szerintem ő ezt is át fogja vészelni szépen, max elbukja a vagyona akár felét, de még úgy is ami marad, abból ugyanúgy élheti tovább luxus sztár-életét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.