Eldurvult egy korábbi veszekedésük.

Gáspár Bea kitálalt: Győzike öngyilkossággal fenyegetőzött szakításuk után

Gáspár Bea és Győző családi életébe éveken át betekinthettek a nézők: a Győzike Show alatt számos veszekedésnek lehettünk tanúi, volt, hogy törtek a tányérok is, és a felbőszült feleség nemegyszer kiadta a férje útját, Győzikének el kellett költöznie otthonról.

Amikor a kétezres évek elején Miamiban jártak, és Gáspár Győző csapta egy nőnek a szelet, nagyon összekaptak, pár évvel később pedig annyira összevesztek, hogy a bíróságot is megjárták, de el nem váltak. Saját bevallásuk szerint egyik hullámvölgyük sem volt komoly.

27 éve kitartanak egymás mellett, ez idő alatt sok mindent megéltek, még az is megesett, hogy Győzike öngyilkossággal fenyegetőzött. Ezt felesége a Life TV augusztus 31-én induló délutáni talkshow-jában, a Brékingben mesélte a két műsorvezetőnek, Demcsák Zsuzsának és Berki Krisztiánnak, amikor arról beszélgettek, mire nem képesek az emberek, hogy visszaszerezzék a volt párjukat.

Egy brit nő például egy kórház nevében írt levelet az exének, aki szakított vele, miszerint a hölgy öt-hat hetes terhes, és a születendő gyermek érdekében párterápiát javasolnak. Győzike ilyen fondorlatos cselt nem vetett be Beánál.

- Hú, ő többször öngyilkos akart lenni. Azt mondta: "Ha enyém nem leszel, akkor én meg fogok halni! Mindjárt leszúrom magam!", és az életlen étkezőkéssel fenyegetőzött. Röhögtem sírva rajta, hogy azzal tuti nem leszel öngyilkos – osztotta meg a nézőkkel Gáspár Bea.

Azt is hozzátette, hogy bár ebben az esetben csak nevetett a férjén, Győző néha azért nagyon megbántotta, szavakkal és tettekkel oda tud szúrni a feleségének, ha akar.

Gáspár Bea születésnapja előtt két nappal, 2020. július 26-án kisebbik lánya, Virág ünnepelte a születésnapját. Amikor a Győzike Show elindult, kétéves volt, most pedig 18 éves lett, nagykorúságát pedig Rodoszon ünnepli a szerelmével.

Forrás: Femina

Kép: Life TV

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ahogy elnézem, meg sem próbálta...talán akkor, ha Bea asszony még felszed vagy ötven kilót
namihami
És nem hagytad? Ez bizony, Bejajasszony, komoly hiba volt:
Nem is az első. Már az, hogy összeálltál vele, de az méginkább, hogy hagytad szaporodni.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.