Tilla ugyan személyesen nem vett részt a hétfői tüntetésen a Színház- és Filmművészeti Egyetem épülete előtt, de véleményét megosztotta az interneten.

Till Attila nem tudott részt venni a tegnapi SZFE-tüntetésen, ezért most közösségi oldalán, egy videóban mondta el: egyetért azokkal, akik elmentek a Vas utcába. A műsorvezető-rendező azzal kezdi videóját, hogy semmilyen érdeke nem fűzi ahhoz, hogy állást foglaljon, de szeretné elmondani, hogy nem ért egyet az elmúlt időszak eseményeivel. Szerinte helytelen, hogy a vezetés ennyi ember akaratával szembemegy.

Ez egy nagyon szörnyű dolog, ami az SZFE-vel történik (...) Vidnyánszky Attila most komolyan boldog?

- fogalmazott videójában a tévés.

Till Attila szerint Vidnyánszky minden egyebet lesöpörve csak egy nagyon pici kisebbség igényeit próbálja kielégíteni. Ebben azonban „nincsen semmi jó, semmi normális, semmi szerethető, semmi tehetséges, semmi olyan, ami miatt egyébként érdemes élni” – mondta Till Attila.

Forrás: Blikk, ATV

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
páros lábbal megszólalt, nekiment, koppant, és ekézte.
az internet azóta is fel is robbant, és nincs áram Füzitőn, és elsőfokú riasztás lesz érvényben ha tetőzik a fertőzés, de a putyin elnapolta, a merkelbanya meg addig csárdást táncol a zorbánnal.
csak úgy....
@Shikari: a te agyad szük,mint a @DonnaIM87: puncijoja..
Sámannus
Csak a lényegről nincs szó: minden pénzt a maffia igényel Az ország csak játék szer számukra.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.