Mostantól pénzbüntetéssel szankcionálható, ha valaki nem visel maszkot, vagy ha azt szabálytalanul hordja, közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Pálinkás Pál: Picit elszállt az agyad, nyugodj le. Te említetted, hogy a dohányzási tilalmat törvény vagy rendelet írja elő - erre reagáltam én, hogy a maszkviselést is. Ennyi történt, egy szóval sem említettem, hogy ki bírságolhat és ki nem.
Pálinkás Pál
@Málna: "Nos...a bkv ellenőr nem hatóság...kicsit elszállt a ló kamu gerivel... "...ebből indultunk ki...mutass rá,hol említek bármi maszkot...ez a mondat egyértelműen a bírságolásról szól!!!
Málna
@Pálinkás Pál: "nono...a dohányzást törvény vagy kormányrendelet tiltja..." Ez úgy hangzott, mintha a maszkviselést nem kormányrendelet szabályozná. Erre reagáltam.
Pálinkás Pál
@Málna: már pillanat, az egészbe nem én kevertem bele a dohányzást...és ha dohányzok a buszon,azért sem szabhat ki bírságot az ellenőr,max leszállíthat!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok