Mostantól pénzbüntetéssel szankcionálható, ha valaki nem visel maszkot, vagy ha azt szabálytalanul hordja, közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Nos...a bkv ellenőr nem hatóság...kicsit elszállt a ló kamu gerivel...
vacsi
@Pálinkás Pál: Valóban, nem hatóság, viszont emlékezzünk vissza, amikor a dohányzást is hasonló intézkedéssel tiltották be a tömegközlekedésben, a vonatokon! A rendszer jól működik a mai napig, a 8 ezer Ft-os büntetés szinte mindenkit visszatart a dohányzástól. Szóval, ez egy jól működő rendszer, nagyon helyeslem!
lusta
Berlinben 50 euró és mindenütt nagy betűkkel van kiírva. Akármivel mentem hosszabb-rövidebb távon, mindenki viselte a maszkot.
emerencia
@lusta: Az orról lehúzást is büntetik?
Pálinkás Pál
@vacsi: nono...a dohányzást törvény vagy kormányrendelet tiltja...és most a bírságolásról beszélek, ezért a bkv nem bírságolhat,maximum kizárhat az utazásból...néha irigylem a faék egyszerű embereket!!!
Málna
@Pálinkás Pál: A maszkhasználatot is kormányrendelet írja elő.
Pálinkás Pál
@Málna: Látom te tényleg hülye vagy...itt most a bírságolási jogkörről van szó!!! bkv ellenőr ilyenért nem bírságolhat,pont!!! irigylem a fideszt...ilyen irányítható emberkék vannak az akolban,nulla intelligenciával!!!
lusta
@emerencia: Érdekes módon egyszer sem láttam ellenőrt. Mégis mindenki betartotta az utasítást, amit hangosbemondón is közzé tettek. Persze voltak olyanok, akik lehúzták az orrukról, de nem tartósan. Rövid idóre. A végállomáson a takarótószemélyzet egyből nekiesett a fertőtlenítésnek. Szervezetten, precízen.
1magyar
A maszkviselés nagyon fontos,én is utálom de ha arra gondolnak,hogy mennyi egyéb más baktérium,vírus is kizárható vele,a normális ember felrakja saját érdekében is.
Most már egészen muszlimosra vettük mi is a figurát:)
Málna
@Pálinkás Pál: Picit elszállt az agyad, nyugodj le. Te említetted, hogy a dohányzási tilalmat törvény vagy rendelet írja elő - erre reagáltam én, hogy a maszkviselést is. Ennyi történt, egy szóval sem említettem, hogy ki bírságolhat és ki nem.
Pálinkás Pál
@Málna: "Nos...a bkv ellenőr nem hatóság...kicsit elszállt a ló kamu gerivel... "...ebből indultunk ki...mutass rá,hol említek bármi maszkot...ez a mondat egyértelműen a bírságolásról szól!!!
Málna
@Pálinkás Pál: "nono...a dohányzást törvény vagy kormányrendelet tiltja..." Ez úgy hangzott, mintha a maszkviselést nem kormányrendelet szabályozná. Erre reagáltam.
Pálinkás Pál
@Málna: már pillanat, az egészbe nem én kevertem bele a dohányzást...és ha dohányzok a buszon,azért sem szabhat ki bírságot az ellenőr,max leszállíthat!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.