Az igazi szakértőknek nem kell sok, hogy átlássák a lényeget. A Népszava is beszámolt arról, hogy lefejeztek egy embert a Párizstól északnyugatra található Conflans-Sainte-Honorine külvárosban péntek késő délután. Nagy valószínűséggel iszlamista támadásról lehetett szó. Az ügyben vizsgálatot indítottak és bár hivatalos eredmény még nincsen, de mindez nem gátolta meg abban a miniszterelnöki főtanácsadót, hogy az állami tévében levonja konzekvenciákat:

(Forrás: nepszava.hu, RonaGyuri által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hiába no Gyuri-bácsinak mindenről az jut eszébe, illetve csak jutna ha lenne neki. De nem is kell mert a birkáknak így is elég!!! =))
vacsi
Érdekes: nekem is pont ez jutott az eszembe. És ezeket akarják idetolni?!
sgl
Ne feledjük! 1 komment régebbről máshonnan:
"A rendszerváltás előtt Bakondi György (A Szocialista Magyarországért kitüntetést kapta ) a kommunista ideológiáért felelős politikai tiszt volt a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán, majd a határőrökhöz került, tehát a határhoz és a politikai ideológiához is ért.
Ő az a főtanácsadó, akiről nem tudni, milyen eredeti meglátásai vannak, tanácsok helyett viszont tökéletesen mondja fel, amit fel kell mondania.
"Ez az embernek látszó féreg a parancsnokom volt a szerb-horvát jugoszláv háború idején, a déli határon.
Már akkor is hibát hibára halmozott, pedig ő volt az akkori BM Határőrség országos parancsnok-helyettese, tábornokként, de mindig megúszta a balhéit, mert akkor éppen a Horn gyuszi seggét nyalta 400 lefety/perces nyelvcsapással,"
sgl
@RonaGyuri: Jó ideje minden hétvégén megjelenik és migrácsozik egyet.
Ezé' fizetjük.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok