Az elnök Twitter-bejegyzését gyorsan cáfolták. Donald Trump a Twitteren reagált Sean Connery halálhírére, és felidézte egy emlékét a hétvégén 90 éves korában elhunyt színészről. Rögtön egy saját skóciai befektetése jutott róla eszébe, egész pontosan a skóciai golfpályájának az engedélyezése. Az amerikai elnök szerint ugyanis Sean Connery volt az, aki az akadályokba ütköző projekt megvalósítását felgyorsította. Ahogy közbelépett, minden simán ment – írta Trump.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezt még ma reggel próbáltam beküldeni és ezt írtam róla:
A lecsófőzőcskézésükről biztosan!!! =))

a „noscitur ex socio, qui non cognoscitur ex se” szokásos fordításában a tolláról ösmerszenek meg a jó barátok; ki tudja?

Az irányított emlékezet mindkettőjük sajtja. A dagadt törpe (s vele a bagázsa) naponta adja példáját, hogy kénye kedve, sőt pillanatnyi vélt érdeke szerint igazítja a történelmet.
„he legendary actor, 007 Sean Connery, has past on to even greener fairways. He was quite a guy, and a tough character. I was having a very hard time getting approvals for a big development in Scotland when Sean stepped in and shouted,“Let him build the damn thing”. That was all I needed, everything went swimmingly from there. He was so highly regarded & respected in Scotland and beyond that years of future turmoil was avoided. Sean was a great actor and an even greater man. Sincere condolences to his family!” – írta a regnáló amcsi elnök tweetjében.
Ami persze nem igaz. A skóciai golfpályájának az engedélyezése tárgyában illetékes bizottság elnöke Martin Ford a Guardiannek azt mondta, hogy „Sean Connery nem vett részt semmilyen minőségében és formában az engedélyezési eljárásban”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok