Az állami és önkormányzati fenntartású egészségügyi intézmények közfeladatot látnak el, az ott lévő állapotok közérdeklődésre tartanak számot. Igazat adott az alapvető jogok biztosa a TASZ-nak abban, hogy jogellenes megtiltani a fényképezést a kórházakban. Ezt már egy évvel ezelőtt jelezte a szervezet a kórházigazgatók és az ÁEEK felé, azzal a javaslattal, hogy ha a probléma valóban adatvédelmi indíttatású, és nem az a cél, hogy minél kevesebb fotó készüljön a málló vakolatról és a földön alvó anyákról, akkor a plakátokon a fényképfelvételek készítését ne megtiltsák, hanem tájékoztassák a betegeket és látogatókat, hogy ezt hogyan tudják szabályszerűen, az adatvédelmi szempontokat figyelembe véve megtenni. Készítettek is egy plakátot, ami a hatályos jogszabályoknak megfelelően hívja fel a figyelmet a fényképkészítés szabályaira. Ez szabadon használható, bármelyik kórházban kifüggeszthető.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Én úgy tudtam, hogy nem lehet. Nyilván a propaganda.. Szóval lehet gyerekek, csak szólok...!
SystemError
Ezt terjesszétek, mert szét van fenyítve a magyar társadalom és mindenki azt hiszi, hogy nem lehet. A kis majom Majka miatt néztem utána, aki valószínűleg csak utánanézett, ha hetekig nyomta a korona show-t élőben...
csak úgy....
@SystemError: a kórházakat is szeretné titkosítani a fidesz!
SystemError
@Shikari: Jó, de ne a tigrismintás fecskédbe!
csak úgy....
@Shikari: te egy jó gyerek vagy ! a kaleta képeit is gyülytögeted?
csak úgy....
@Shikari: tibim,te vagy zaklatott ,neked köne lenyugodnod te kis butus duracel nyuszi.
SystemError
@Shikari: Szerintem bármilyen mintás cicafiús, főleg fecskében :) Fecske-pacsker bede dildo kapitány :))))) Tényleg vigyázz magadra, be ne rántsanak a fiuk a klubból
Aki Én
@Shikari: A közelébe nem mersz menni, de gyáva korcs!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Őszintén csodálkozom, hogy eddig semmilyen fénykép nem látott napvilágot! Biztosan azért, mert a jókedvűen kávézgató személyzet karonfogva sétál az egészségesen pozsgás páciensekkel, a tiszta, jól felszerelt kórházakban és együtt unatkoznak, amíg vége nincs a munkaidőnek. Ezt nem szabad látni a nagyérdeműnek, még a végén azt hiszik, minden rendben van!
csak úgy....
@Shikari: valami okos ha az eszedbe jut,akkor majd jelentkezz !
egyre szarszagúbb az erölködésed..
csak úgy....
@Shikari: "Úgy hallottam, hogy a kis nyomik az Aurórában SS terepruhában adják elő a kisebbségi létet! :-) Megnézem őket!"
ezt a rettenet okos szöveget! :) meg szeretnéd dugatni magad és már elöre izgulsz,hogy sikerüljön ! tibike,te betegegesen melegecske..
SystemError
@Shikari: "Úgy hallottam, hogy a kis nyomik az Aurórában SS terepruhában adják elő a kisebbségi létet! :-)" Az a tokageci bede volt. Tudod, akit becsicskitottak az Aurórában. Topogott a kis telefonjával, mint buzik a gőzben :) Amúgy érdekesek vagytok, szinte többet foglalkoztat titeket ez a buzi téma, mint a buzikat. Elfojtott stressz meg ez sok hovatartozási szorongás, amit előadtok. Nem lehet hogy csak egy szoknya kéne és boldog ember lennél az Aurórában? :))))))
SystemError
@Shikari: Ja durva brigádja van Bedének. Elég Torrentés csapat..:)
csak úgy....
@SystemError: ma dugni szeretne tibink,nem ám lebeszéled róla! :)
még vazelin is lesz a tarsolyba..
csak úgy....
@Shikari: ezt a csalódott pofát ! ...,rendelj magadnak egy meleg legénykét 8 elött és hála a fidesznek,reggelig a tiéd ,mint vállalkozó megengedheted magadnak! :)
csak úgy....
@Shikari: valami okos ha az eszedbe jut,akkor majd jelentkezz !
egyre szarszagúbb az erölködésed..
anyád nem a "durbid" tól esett teherbe? ne erölködj tibcsi mert fölösleges..,téged a fideszesek is kimosolyognak és akkor még marha óvatosan fogalmaztam!
csak úgy....
@Shikari: valami okos ha az eszedbe jut,akkor majd jelentkezz !
egyre szarszagúbb az erölködésed..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.