Három évvel ezelőtt már kérte David Manzheley kiadatását Lengyelország, de a belga hatóságok ennek nem tettek eleget. Minden jel szerint valóban körözött csaló David Manzheley, akinek két héttel ezelőtti orgiáján lebukott Szájer József (59) fideszes európai parlamenti képviselő. Az erről szóló iratokat a krakkói kerületi bíróság küldte meg a Blikknek.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mégis kinek higgyenek?

A tegnapi nap tükrében még sokkal pikánsabb a kérdés

Mottó:
Orbán győzött, Orbán győz és Orbán győzni fog
s ez helytől, időtől és szituációtól független alapigazság

Előre kell bocsátsam, hogy a dologban nincs semmi meglepő, egyikben sem (hogy úgy mondjam business as usual, mint a héten a KSH 0.7%-os közleménye az 1-2000-es cigik átlagos 150 Ft-os emeléséről).
Nos – ahogy mondani szokás – csak a vak nem látta, hogy Orbán győzni ment a Merkel elleni csatában. Nem, nem arról van szó, hogy „nem lehet, hogy ész, erő,: És oly szent akarat:” ott lett volna a tarsolyában. Csak és csupán annyii, hogy történjék bármi, alakuljanak az események bárhogy – vagy mint történt nem történt semmi lényeges - ő győzni fog! S ezt ki is fogja hirdetni. Az egy másik kérdés, hogy az országgal mi történt, mert az bizony ismét vereséget szenvedett, ha nem is úgy mint azt az ellenzék állítja. A média meg …. =))
Hasonló és ezer szállal kapcsolódó, bár nagyon messze vivő kérdés a Szájer ügy és környéke. Nem, nem fogom elővenni a dolgot, csak egy apró momentumát a buli házigazdája esetét. Pontosan annak a lengyel hivatalos szervekkel való kapcsolatát.
A Blikk (tudon-tudom!!!) „Szájer-ügy: nem adta ki a belga bíróság az orgia körözött házigazdáját – Furcsa iratokat küldött a Blikknek David Manzheley” azon morfondírozik, hogy biza komoly ellentmondások vannak az iratokkal kapcsolatban, amiket a krakkói kerületi bíróság küldött meg a Blikknek és amiket az érintett Manzheley, vagy „hogy is hívják” -tól kaptak.
Ebben persze semmi különös, azonban abban igen, hogy azt követően, hogy a lengyel bíróság papírjai egyértelműen manipuláltak, míg – bár az érintettel is akadnak problémák (amik a portál szerint „a férfi szavahihetőségét a fentiek komolyan csorbítják”) – azt kénytelenek elismerni, hogy: „a november 27-i szexpartival kapcsolatosan eddig minden ellenőrizhető állítása valósnak bizonyult.”!!! =))
CHEWBACCA
Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók! Mindenkit, bárkit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.