Instagramon pózolt.

Óriási szexizéssel ünnepelte a karácsonyt Opitz Barbi

Opitz Barbi szexi pózban várta az idei karácsonyt, az énekesnő rajongóival is megosztotta ünnepi képét. Barbi szűk, fekete csipkeruhája nem sokat takar, mellei csaknem kiesnek az estélyiből.

Forrás: Blikk

Kép: Instagram

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""István Gyula Németh
az iványi gábornak meg el kellene menni a pokolba, és szemtelenkedjen a kurva anyjával!""
Sose tartottam magam túlzottan nagyeszűnek, se agyilag zokninak, de ha valaki ismerné ezt a barmot, akkor kérje már meg a nevemben, hogy magyarázza már el, hogy ez a beírás mégis hogyan kapcsolódik az Opitz nevű celebribihez?
Előre is köszönöm.
Szeparepa2
Olyan dolgokat művelnék vele, hogy még magam is, vén leharcolt, sokat látott perverz kéjencként is... hát belepirulok... XD
adrenalink
@Szeparepa2: Jót röhögne a szánalmas erőlködéseden:-)))
Szeparepa2
@adrenalink: Persze persze a tükör előtt álva nézve 200 kilós zsirkupacod, és a belőle ki sem látszó pöttöm pattanás SZŰZ bögyörőd (szép fiú seggekről álmodozva, megkeseredve és irigyen), ugatsz másokra, akikről SEMMIT nem tudsz, blindre... ó te szerencsétlen troll patkány a kurva anyád... szánalmon kívül mást nem érdemelsz troll patkány...
adrenalink
@Szeparepa2: Járókeret nélkül ki tudsz menni a budira te frusztrált vénember? :-((
namihami
@Szeparepa2: @adrenalink: Jót derültem rajtatok és eszembe jutott a régi mondás: ""Kizárólag a hülye ember dicsekszik a [email protected]ával!""
Szeparepa2
@namihami: Igen az tényleg vicces, csak egy baj van, hogy itt nem ez történt drágám... XD
Szeparepa2
@adrenalink: Te meg hiába ugatsz, beégtél már csúnyán, szóval nagyon büdös az erőlködésed szánalmas troll proli...
namihami
@Szeparepa2: ""@namihami: Igen az tényleg vicces, csak egy baj van, hogy itt nem ez történt drágám... XD""
Hogy vicces-e, azt nem tudom, de azért egy gondom mégis lenne. Nem tudom, hogy csak írod-e a kommentjeidet, de azt, amit én leírtam (már többször és több helyen) azt biztos nem. Ugyanis a kommented, bár nem sértő, de azért annyit kérnék tőled, hogy (mivel a kommentjeid szerint a lányokat ill. nőneműeket szereted) ha lehet, akkor engem se drágámozz, mert 65 évesen már ugyan nem a régi intenzitással, de születésem óta hímneműként élem az életem. Magyarul: pasi lennék. Ezokból a ""drágám"" hadd ne lehesseen aktuális.
Kösz...
Szeparepa2
@namihami: Nos oké elnézést... de mondjuk, azért megbocsáss, de eléggé hülyepicsás beírás volt... XD
namihami
@Szeparepa2: Ez is vélemény, amit (talán csak a büdöshal ""írásai"" kivételével--azokat még olvasni se szoktam) tiszteletben kell és illik tartani.
Harag pedig nem volt/van/lesz, mert miért lenne.
Szeparepa2
@namihami: A retek orbáncsicska provokátor troll ellen inkább segíts a küzdelemben, hogy soha ne lehessen címlapon a hazug náci mocska... most is ott éktelenkedik egy a frissek közt... (óránkét két cikket be lehet küldeni, úgy lehet onnan lenyomni)... a beszéldtémák közül, meg úgy, amit kénytelen vagyok csinálni folyamatosan...
namihami
Sajnos, de ebben nem akarok és szándékozom neked SE és másoknak se segíteni. Erről már (többek között) Horizonttal is értekeztem. Neki írtam azt is, hogy ""Ha [email protected] látsz, belelépsz vagy kikerülöd? stb.""
Nem magamat akarom fényezni, hanem azt a kategóriát nem szeretném értelmes vitába bevonni. Azt hiszem, hogy ha nem vennénk figyelembe, akkor ő se akarna/tudna belekötni másokba. Az ""50IQ-s, bányás és egyéb ""szellemességei a Pesti Tv, mindenfos.hu és társaihoz való és nem kellene lovat adni alá azzal, hogy emberszámba vesszük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.