A Graham-liszt egy durvára őrölt teljes kiőrlésű lisztfajta, nevét Sylvester Grahamről kapta. Sylvester Graham az 1830-as években fejlesztette ki, az a meggyőződés vezette, hogy a kevésbé feldolgozott liszt egészségesebb és táplálóbb a hagyományosnál. Ezt a lisztfajtát – ellentétben a hagyományos búzaliszttel – nem szitálják és nem finomítják, illetve benne marad a csíra és a korpa. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.