A szombat éjjel elhunyt legendás humorista büszke volt zsidó származására, még ha szigorúan véve nem is tartotta a vallási szokásokat. Így nagyon rövid idő múlva meg kell kapnia a végtisztességet írja a Ripost.

Sas József életéért mindent megtettek orvosai, de a legyengült szervezete végül képtelen volt megküzdeni a koronavírussal. Bár a humorista legenda sosem kérkedett származásával, büszke volt zsidó gyökereire, hiszen ez jelentette számára a kapcsolódási pontot édesapjával, aki Auschwitz-ban lelte halálát a II. világháború alatt, ezért  József egyik legjobb barátja, Beregi Péter úgy gondolja, hogy zsidó hagyományok szerint vesznek majd végső búcsút tőle, ami annyit jelent, hogy három napon belül el kell végezni a szertartást.

Józsi amellett, hogy istenfélő ember volt, nagyon büszke volt zsidó gyökereire, hiszen ez a fajta öntudat a tragikus sorsú édesapjára emlékeztette őt. Igaz, hogy nem tartotta a hagyományokat, de mégis úgy vélem, hogy zsidó szertartáson veszünk majd tőle végső búcsút.

- mondta a Ripostnak a gyászoló jóbarát.

Forrás:Ripost

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Nyugodjék békében! Zseniális nevettető volt, igazi művész bohóc... az ő szilveszteri kabaréműsorai 10 éven át voltak az országos nézettségi listák első helyén, ezt senki sem előtte, sem utána nem tudta elérni..! Az utolsó igazi klasszikus komikus volt... az embernek sem nevezhető hazaáruló náci patkányok persze habzó szájjal hörögnek a gyönörtől.., igaz kurvincsgeci?
vacsi
Nagyon szerettem a műsorait - talán azért is irritál ennyire ez a bohócorras fényképe, ami nem illik a tragikus hírhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. February 26., 06:06
Szikrázó napsütésben akár 20 fok is lehet
Itthon - 2021. February 25., 22:24
Megműtötték Vastag Tamás szívét