A hüvelyes zöldségek sem hazánkban, sem pedig világszinten nem tartoznak a kedvencek közé.  A magyarok mindössze 43 százaléka sorolja a preferált zöldségek közül az első három helyre ezeket – áll a Bonduelle felmérésében. A FAO (az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezete) 2019-es adatai szerint világszerte átlagosan naponta 21 gramm hüvelyest fogyaszt a lakosság fejenként, ez […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Én szeretem a hüvelyeseket, habár sokszor zöldséget beszélnek.
ESCOBAR
@Aki Én: Kovács Virág, Nagy Ibolya, ...
kissé felnőttem
Doki látod mit nem provokáltál ? akkor majd pontosítok, hogy a farkasok is értsék! ez a hüvelyes nem az a hüvelyes Helyes? aki nálatok főzni kénytelen, van olyan hogy bab-borsó ők rendszertanilag a hüvelyesek családja Zőld bab fehér bab tarka bab lóbab Zöld borsó kifejtő borsó cukor borsóvelő, borsó, salátabab tudod a vörös de lila hagymával ugye ??? na róluk szólna...jó étvágyat hozzájuk.
Nyírfa
Egyik kedvencem a zöldbab, de nem a Bonduelle-é. Több terméküket is kipróbáltam, de nem ízlik.
Iglo, Budget vagy friss a piacról.
Mennyit ettem gyermekkoromban...mély levegővétellel szívom be a készülő főzelék, a petrezselymes rántás illatát, miközben kuporgok az asztal melletti hokedlin, és játszunk anyával...sokat nevetünk, mert már nem találunk a betűvel kezdődő szót, nevet...aztán, amikor kész az ebéd, úgy kóstolom , olyan élvezettel, mint ahogy később a szerelmes csókot. :)

A szüleim nagy gondot fordítottak arra, hogy egészségesen táplálkozzunk, így elég rendesen meg is alapozták az állóképességünket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.