Egy hasonlat kedvéért, ironikusan sem lehet „büdös magyar migránsoknak” nevezi a portyázó honfoglalókat – ez következik a Kúria e heti döntéséből. Tóta W. Árpád szerint a magyar publicisták kihívásként tekintenek a döntésre. Az ítéletről egy videóban beszélgettünk az érintettel és a HVG jogi képviselőjével, Nehéz-Posony Katával.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha már állatmesék

Aesopus, La Fontaine, …, Lázár után TOWA is átnyergel

Mint ismert a derék Kúria elmarasztalta a HVG-t, Tóta W. Árpád egy 2018 novemberi, az Elios-ügyről írt cikkének két kifejezése miatt. A szerző a fizetős HVG-n írt cikkében felvetette, hogy „Ha kell, állatmesékben írjuk meg, amit gondolunk”!
Igen az állatmesék, pontosabban fabulák, a tanmesék, az i. e. 6. század óta adják a tanúlságokat a jelennek, sőt szinte mindegyik a mai rögvalóságnak is.
A szerző kedvéért felidézem az egyik régi fabulát, mely igencsak klappol ahhoz, miért is unta el az EPP Orbánék pofátlanságát:
A pók kérleli a békát, hogy vigye át patakon, de az nem akarja mert tart tőle, hogy megcsípi és a csípése nagyon veszélyes. A pók addig erőlködik, még a béka kötélnek áll. Mikor a patak közepére értek a pók megcsípte a békát, az megdöglött és a pók megfulladt. A túlvilágon az illetékes megkérdi a pókot miért tette? Mert én a pók vagyok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.